„Кибеа“ представя „Кодът на младостта“

2 февруари, 2016 12:29 | Книги, Свободно време | Няма коментари

„Кибеа“ представя „Кодът на младостта“

Погледнете се в огледалото. Струва ли ви се, че сте недохранени? Вероятно не, но помнете, че дори да имате бирено коремче, пухкава талия или няколко килограма отгоре, може да страдате от недохранване.

Да, точно така! Възможно е да имате денонощен достъп до изобилие от храна и въпреки това тялото ви да гладува. Ден след ден вие се изправяте пред избора да поддържате и възстановявате организма си или да се саморазрушавате. Ако редовно пропускате хранения, консумирате полуфабрикати или вярвате, че може да се живее на сок и салата, бъдете сигурни, че определено сте поели по пътя на саморазрушението.

Кодът на младостта ще ви научи на неща, които не сте чували преди.

Вярвате или не, месото и яйцата допринасят за устойчивостта на имунната система и плодовитостта, а маслото е важно както за ефективното изгаряне на мазнините, така и за добрия секс.

Това съвсем не е всичко! Какво ще кажете за упражнения, състоящи се от 6-секундни мускулни контракции, които можете да правите навсякъде и по всяко време, и които ще стегнат тялото ви и ще увеличат физическата ви сила с цели 20 процента само за 4 седмици?

Ще узнаете всичко за храните и хранителните добавки, което вашият лекар не знае или не иска да ви каже.

 

За авторите

Мерилин Даймънд е съавтор на добилата световна популярност книга Сила за живот, публикувана за първи път през 1985, посветена на ползите от разделното хранене и консумацията на големи количества сурови плодове и зеленчуци. До навършването на петдесетата си година Мерилин поддържа стриктна веган диета, слаба фигура и фанатични убеждения по отношение на спорта и храненето, но по пътя към шестдесетте осъзнава, че причина за физическия дискомфорт и мускулната атрофия, с които трябва да се бори, са именно лишеният й от протеини хранителен режим и прекомерните физически натоварвания. Сега въпреки менюто й, включващо стекове, яйца и сметана в кафето, 70-годишната Мерилин изглежда завидно.

Заедно с експерта в областта на хранителните и спортни терапии Доналд Шнел (д-р Рок), неин партньор в разработването на революционната програма за пълноценен живот без диети и усилия, Мерилин се завръща, за да сподели личната си тайна за активна и атрактивна младост без граници.

Д-р Доналд „Рок“ Шнел е автор на много книги и онлайн курсове. Доктор по клинична хипнотерапия, в продължение на десетилетия той изнася лекции по целия свят, посветени на личностната реализация и подмладяващите терапии.

 

Заглавие: Кодът на младостта

Автори: Мерилин Даймънд, д-р Доналд „Рок“ Шнел

Дизайн: Красимира Деспотова

Редактор: Анета Мечева

Превод: Ирма Йорданова

ISBN: 954-474-679-7

Страници: 336

Размери: 165/235

Наличност: да

Дата на издаване: 28.01.2016

Цена: 18.00 лв

 

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата