Ново учебно помагало с участието на пчеличката Мая

29 февруари, 2016 14:05 | Книги, Свободно време | Няма коментари

Ново учебно помагало с участието на пчеличката Мая

Пчеличката Мая лети стремглаво към книжарниците, за да достави радост на всички добрички деца! Новото учебно помагало с участието на легендарната анимационна героиня излиза на 29 февруари.

„Форми и цветове“ (36 стр., цена: 5.50 лв., формат 210/210) може да служи за занимания и подготовка на малчуганите вкъщи. Симпатичните животинки създават положителна нагласа към природния свят. Текстовете са преведени на книжовен български език, което осигурява условия за изпълнение на държавните образователни изисквания в тази област. Адаптирано според възрастовите особености и предпочитания на децата, съдържанието се съотнася към задължителната предучилищна подготовка и спомага за формирането на елементарни представи, умения и отношения, необходими за осъществяването на учебните цели. Книжката изобилства от игри, формички в различни цветове, весели лабиринти, загадки и рисунки за оцветяване, подходящи за деца до 6 години.

  Актуалната анимационна поредица за познатата на всички деца пчеличка е дело на Студио 100, една от най-мощните независими ентъртейнмънт компании в света. Сериите са на световния пазар от 2012 г. и включват 78 епизода, които са продадени на 150 държави. В България телевизионните филмчета се излъчват по Super 7. Игралният 3D филм беше представен в над сто страни, включително у нас. Съдържанието на книжките е не по-малко интересно и увлекателно от съдържанието на филмчетата. Освен че са поучителни, книжките за жизнелюбивата пчеличка Мая са илюстрирани с вкус и са подходящи за дечица, които се учат да четат или обичат да разглеждат картинки, докато родителите им четат.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата