Пролет с Intel Inside таблети

25 март, 2016 09:21 | Технологии | Няма коментари

Пролет с Intel Inside таблети

През месец март, който е посветен на жените, Intel Corporation предизвиква дамите да изживеят пролетта с Intel Inside таблети и да споделя своята визия за това как жените използват таблета в ежедневието си.

Жените и таблетите

•    Таблетите с Intel Inside са елегантни и мощни. Удобни за ползване за разнообразни ежедневни дейности – от имейл до преглеждане на социалните медии и четене на новини онлайн, до проверяване на рецепти онлайн докато готвите, или пазарувате прекрасни дрехи онлайн.
•    Таблетите могат да бъдат вълнуващ спътник за жените в ежедневието със своя компактен размер и елегантен дизайн.
•    Те са удобни за носене в дамска чанта, а дългият живот на батерията им позволява да оставите зарядното у дома.

Скорошно проучване на Intel показва, че българските жени са запалени потребители на таблети

•    75.8% от анкетираните българки използват таблет.
•    Мнозинството от българските жени (41.2%) използват таблет от между 2 и 4 години.
•    65.5% от анкетираните жени заявяват, че използват своя таблет между 1 и 4 часа на ден.
•    Българските жени използват своите таблети за сърфиране в интернет (75.6%); за социални мрежи (70.6%), за електронна поща (68.9%); четене на новини (67.2%) и онлайн шопинг (46.2%).
•    Над една от пет българки (21.8%) използва своя таблет за всички споменати цели.
•    Като цяло, домакините, младите хора и студентите използват най-интензивно таблет, докато най-дългогодишни потребители са хората с по-високи доходи, родителите на деца между 6 и 17 годишна възраст, хората до 45-49 годишна възраст и живеещите в по-големите градове.

Intel Inside таблети в България

Българските жени могат да имат чудесно изживяване с таблети с процесори Intel, които са на разположение на местния пазар. Чудесните таблети се превръщат в необикновени с Intel процесори, които задвижват производителност, скорост и отзивчивост. Налични с 64-битови компютърни технологии, стандартите при таблетите преминават към нови висоти с повече процесорна мощност и по-бърза скорост. Те извършват много дейности едновременно без проблем, ускоряват интензивни на данни приложения и пренасят редактирането на видео и снимки на следващо ниво.
За Intel
Intel (NASDAQ: INTC) разширява границите на технологиите, за да направи възможни най-удивителните изживявания. Информация за Intel и работата на нейните над 100000 служители, можете да видите на newsroom.intel.com и intel.com.

Intel и логото на Intel са търговски марки на Intel Corporation в САЩ и други страни.
*Онлайн проучването на Intel беше проведено сред 304 българи, на възраст 18 до 55 години.

Подкрепете ни

Теми:
Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата