Класиранията в НБУ – на 13. юли и на 3. август

27 юни, 2016 16:05 | Висше образование | Няма коментари

Класиранията в НБУ – на 13. юли и на 3. август

Нов български университет ще приема кандидат-студентите си на две основни класирания – на 13 юли и на 3 август 2016 г.

  • За класирането на 13 юли документи се подават до 6 юли 2016 г.
  • За класирането на 3 август документи се подават до 27 юли 2016 г.

Кандидатите могат да се регистрират електронно или на място в Студентския център в НБУ- София и в локалните центрове в градовете Пловдив, Варна и Видин.

Кандидат-студентите избират на кои сесии на ТОП ще се явят – 9 юли или 30 юли 2016 г., както и в кое класиране ще участват. Таксите са 15 лв. за явяване на тест и 10 лв. за участие в класиране.

Таксите за кандидатстване могат да се платят по банков път, електронно през е-Pay или на място в НБУ или локалните центрове.

Участниците, избрали да участват в класиране през месец юли, не участват автоматично в класирането през месец август и следва да подадат отново своето заявление. Това е добър шанс да пренаредят желанията си, ако не са приети на класирането през месец юли.

Заявлението с програмите за кандидатстване може да подадете и преди да получите дипломата си за средно образование. След като я получите, следва да я представите в НБУ или в локалните центрове.

Подробна информация кандидатите могат да получат на http://www.nbu.bg и на зеления телефон за кандидат-студенти 02/8110-110.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата