Третата книга от еротичната поредица „Хотели“ излиза от печат

7 юли, 2016 15:57 | Книги, Свободно време | Няма коментари

Третата книга от еротичната поредица „Хотели“ излиза от печат

Най-жаркият летен месец отново ни връща към Анабел и нейните чувствени преживявания – на 8 юли излиза от печат „Хотели. Трета стая“.

Хотели. Трета стая“ (превод: Красимир Петров, 368 стр., цена: 19 лв.) започва с първата брачна нощ на Анабел и Луи. Дали ласките им ще охладнеят? Ще изгубят ли двамата своята страст, или им предстои възраждане на желанията? Неочаквано премеждие ги обрича на принудителна раздяла и те трябва да открият начин, за да съхранят интимното единение на душите и телата. За да запълни внезапно зейналата празнота, Анабел прегръща отдавнашната си мечта. Междувременно безмилостната война между двамата братя се разгаря все по-силно и младата жена отново се лута в лабиринта на техните отношения. И третият роман от поредицата се занимава с изкуството на еротичната фантазия и границите на доверието и обичта, а изненадващата развръзка ще възнагради търпението и на най-любопитните и взискателни читатели.

Еротичната трилогия, подписана с името Ема Марс, придоби огромна международна известност и съвсем логично се превърна в контрапункт на екранизирания бестселър „Петдесет нюанса сиво“. Неотдавна стана ясно, че зад артистичния псевдоним се крие популярният романист и телевизионен сценарист Фредерик Марс. „Хотели” елегантно преплита измислица и реалност и отнася читателя в неподозирани кътчета на чувствеността. Преведени в десетки страни по света, трите романа са доказателство, че и в областта на еротичната литература има събития, които заслужават внимание.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата