„Излъжеш ли ме веднъж…“, очаквай неочакваното!

8 декември, 2016 14:52 | Книги | Няма коментари

„Излъжеш ли ме веднъж…“, очаквай неочакваното!

На 9 декември излиза от печат провокативният трилър „Излъжеш ли ме веднъж…“. Автор е неоспоримият майстор на съспенса Харлан Коубън!

Излъжеш ли ме веднъж…“ (превод: Венцислав Божилов, 368 стр., цена: 18 лв.) е динамична история със смайващ и непредсказуем развой, която кара читателите да отгръщат трескаво страниците, за да останат зашеметени от грандиозния трик на финала. Бившият военен пилот Мая Стърн е оставила смъртта на бойното поле, но Онази с косата продължава да я преследва. Първо прибира сестра й Клеър, после отнася съпруга й Джо. И двамата са убити брутално, а извършителите не са заловени. Възможно ли е престъпленията да са свързани? Кой стои зад тях и какви мотиви има? Търсейки отговор на тези въпроси, Мая открива, че някой я следи. А после вижда нещо абсурдно на скритата камера в дома си – как един мъж, който прилича на мъртвия й съпруг, си играе с двегодишната й дъщеря…

   Роден през 1962 г. в Ню Джърси, САЩ, Харлан Коубън е майстор на психологическия съспенс. Автор е на 28 романа – съвършено изпипани трилъри, за чийто успех свидетелства серия от литературни отличия. Той е първият писател, носител едновременно на три от най-значимите награди за криминална литература – „Едгар“, „Шеймъс“ и „Антъни“. Името му фигурира в списъка на 50-те най-велики криминални писатели на всички времена. През 2011 година Коубън получи Медала на Париж, който се връчва в знак на висока почит към артисти със специален принос към културата на международно ниво.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата