Онлайн рекламата в туризма – магия или манипулация

10 януари, 2017 13:47 | Висше образование, Образование | Няма коментари

Онлайн рекламата в туризма – магия или манипулация

На 11.01.2017 г. (сряда) от 11:20 часа в Нов български университет, Корпус 2, зала 304 ще се проведе лекция „Онлайн рекламата в туризма – магия или манипулация“.

Организаторите от департамент „Администрация и управление“ и НБУ Ви канят да присъствате на събитието, чийто модератор е доц. д-р Соня Алексиева – преподавател в областта на туризма, член на множество научни и обществени организации, редакционни колегии, както и автор на книги, монографии и публикации в сборници.

Сред лекторите ще са членове на екипа от популярното туристическо списание – ТHEXPERTS TRAVEL&HOSPITALITY EXPERTS. Те ще представят плюсове и минусите на онлайн рекламата в туризма, тенденциите в развитието на онлайн комуникациите в една от най-динамично развиващите се световни индустрии.

Началото на събитието ще постави доц. д-р Соня Алексиева, която ще направи въведение с конкретни казуси от националната и световната рекламна индустрия, в дигиталния маркетинг и интегрираните маркетингови комуникации.

Дейни участници в дискусията ще са студентите от бакалавърска програма „Туризъм“ на НБУ, както и студенти от програмите „Връзки с обществеността“ и „Туристическа реклама и връзки с обществеността“.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата