Три книжки от хитовата поредица за Скуби-Ду!

6 януари, 2017 14:31 | Книги | Няма коментари

Има едно страхотно говорещо куче, което е световна звезда, и то се казва Скуби-Ду! Вече са в наличност три чудни книжки за оцветяване с любимия ви анимационен герой;-) Весело илюстрирани и богати на игри и загадки, те ще очароват всяко дете, което обича да се забавлява.

Скуби-Ду“ е легендарна американска поредица, създадена през 1969 година по идея на Уилям Хана и Джоузеф Барбера. Оригиналният сериал „Скуби-Ду, къде си?“ е измислен за Хана-Барбера от сценаристите Джо Ръби и Кен Спиърс и дизайнера на персонажи Иуао Такамото. Най-популярните версии на продукцията включват говорещо куче на име Скуби-Ду и четирима тийнейджъри.

1„Скуби-Ду! Книжка за оцветяване със стикери и загадки. Чудовища на свобода!“ (16 стр., цена: 5.50 лв.) е подходяща за деца с буйно въображение и страст към оцветяването. Обичате ли да свързвате точки, за да получите интересни рисунки? А харесва ли ви да откривате разлики между привидно еднакви картинки? Тук ще намерите мнооого такива занимания. А също и загадъчни лабиринти, които развиват чувството за ориентация. Колкото до стикерите – те са просто неустоими!

 

 

 

2Скуби-Ду! Книжка за оцветяване с игри и загадки“(16 стр., цена: 5.50 лв.) е превъзходна книжка за оцветяване с участието на любимия ви герой! Страниците изобилстват от игри, загадки и стикери, които ще окрилят въображението на вашето дете:-) Обичате ли да откривате разлики? А да търсите правилния път за излизане от лабиринт? Всички игри и занимания са свързани с оцветяване и ще очароват будните малчугани. Има и герои, изрязани от хартия!

 

 

 

3Скуби-Ду! Книжка със стикери. Оцветяване по номера!“ (16 стр., цена: 5.50 лв.) е приказна книжка за оцветяване с участието на любимия ви герой. Този път ще се научите да оцветявате по номера – знаете ли колко е забавно! Очакват ви фантастични стикери, магии, машина за мистерии, призраци, вампири и още мнооого предизвикателства. Книжката е подходяща и за най-малките. Има и герои, изрязани от хартия!

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата