„Your Sofia“ – проектът, с който студенти от НБУ спечелиха столичния Хакатон 2016, вече е факт

2 май, 2017 11:28 | Висше образование | Няма коментари

 

Студенти от БП „Маркетинг“ и БП „Бизнес администрация“ разработиха мобилно приложение за чуждестранни туристи „Your Sofia“

 

Проектът за мобилно приложение „Your Sofia“, който спечели голямата награда на първия 24-часов Sofia Municipality Innovation Hackathon вече има готов прототип. Приложението беше представено по време на най-мащабния форум за дигитална икономика и технологии в Европа – Webit Festival.

 

„След успешното провеждане на първия общински хакатон, можем да видим реализиран продуктът – мобилно приложение.“ Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова при представяне на проекта на Webit Festival.

 

След 10 месеца и подкрепата на Асоциация за развитие на София, Център за градска мобилност, ОП „Туристическо обслужване“ проектът „Your Sofia“ вече е реализиран и беше представен на Webit 2017.

 

Отбор ЕЛМО се състои от Владислав Дончев, Боряна Ненова, Илиян Димитров, Елица Стефанова, Кристина Иванова, Анна Димитрова със съдействието и подкрепата на гл. ас. д-р Стефания Темелкова от Нов български университет.

Подкрепете ни

Теми:
Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата