Дипломна изложба „Style Forecast 2018“ на студенти от магистърска програма „Стайлинг“ – Нов български университет

1 юни, 2017 17:39 | Висше образование, Образование | Няма коментари

Дипломна изложба „Style Forecast 2018“ на студенти от магистърска програма „Стайлинг“ – Нов български университет


02 юни, 19:00 часа –
Vivacom Art Hall

Днес, 2 юни от 19:00 часа във Vivacom Art Hall ще се състои официалното откриване на дипломната изложба „Style Forecast 2018“ на студенти от магистърска програма „Стайлинг“ на НБУ. Това е първи подобен проект у нас, а изложбата ще продължи и в следващите два дни.

Станете част от атмосферата на модния бизнес във всичките му направления. Ще имате възможност да се срещнете и да обмените идеи с едни от най-изявените личности в сферата.

Под ръководството на Мария Телбис, Николай Пачев и Светослав Петров, дипломантите от МП „Стайлинг“ ще представят кадри от съвместната си работа с някои от най-добрите български фотографи. Заснети са стилистични интерпретации и прогнози на модните тенденции, събития, социални и попкултурни течения от края на ХХ и началото на ХХI век, както и културологични контрасти и феномени. Всеки един от дипломиращите се стилисти работи върху голяма фотосесия от 20 кадъра и допълнително проучване, които ще бъдат публикувани в малко книжно тяло.

Магистърската програма „Стайлинг“ е първата и единствена по рода си магистърска програма в България, която отговоря на световните тенденции не само в областта на модния бизнес, но и на тези в рекламата, фотографията, киното, телевизията и журналистиката.

Събитието е част от Майските дни на модата в НБУ и се реализира с подкрепата на Централен фонд за стратегическо развитие към Настоятелството на Нов български университет.

Това е малка част от техния талант. Нека ги подкрепим.

#StyleForecast2018 #NBU #event #VivacomArtHall #fashion2018 #Fashionstyle #DaysOfFashion #PR #Styling2018 #2June #SocialEvent

Подкрепете ни

Теми:
Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата