Зелената олимпиада гостува в Стара Загора

22 октомври, 2017 19:58 | Образование | Няма коментари

Зелената олимпиада гостува в Стара Загора

На 23 октомври, понеделник, в Стара Загора ще гостува Зелената олимпиада. Инициативата има за цел да възпита у децата любов към природата и да повиши знанията им за нейното опазване. В специално създадена онлайн платформа се решават тестове, като за победителите има награди. Наред с онлайн варианта в тазгодишното издание на Зелената олимпиада са планирани и викторини на живо, които ще се проведат в няколко населени места в страната.

Стара Загора е един от градовете, в които ще има такова събитие. Ще съберем учениците на истински зелен празник във вашия град, защото знаем, че в него опазването на природата е важна тема. Ще задаваме на децата въпроси и който отговори без грешка, ще получи награда. Забавната екологична викторина ще бъде съпътствана от музикална програма, а подарък за всички в залата ще бъдат изпълненията на Поли Генова – любимка на младата аудитория.

Каним училищата от Стара Загора да се включат в зеления празник на 23 октомври, поденелник, от 13 ч. в Държавната опера в Стара Загора, голяма зала „Оперен театър“.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата