Зелената олимпиада гостува в Монтана

19 ноември, 2017 09:35 | Образование | Няма коментари

На 20 ноември, понеделник, в Монтана ще гостува Зелената олимпиада. Това е най-масовото образователно събитие с екологичен характер. Миналата година в него се включиха близо 7000 деца.
Инициативата има за цел да възпита у децата любов към природата и да повиши знанията им за нейното опазване. В специално създадена онлайн платформа се решават тестове, като за победителите има награди.
Наред с това са планирани и викторини на живо, които ще се проведат в няколко населени места в страната. Монтана е един от градовете, в които ще има такова събитие.
Каним училищата да се включи в зеления празник на 20.11.2017 г. от 13 ч. в Общински младежки дом – Монтана. Участвайте и спечелете награди, а училището ще получи грамота за включването си в този полезен за децата проект.
Забавната викторина на екологична тематика ще бъде съпътствана от музикална програма, а подарък за всички в залата ще бъдат изпълненията на Поли Генова – любимка на младата аудитория.
Зелената олимпиада се организира от Академика БГ с подкрепата на МОСВ и е част от информационна кампания на Оперативна програма „Околна среда“.

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата