Академика БГ навърши 10 години!

11 май, 2019 12:24 | Култура | Няма коментари

Академика БГ навърши 10 години!

Преди 10 години малък ентусиазиран екип реши да създаде специализиран сайт за образование, какъвто все още нямаше в българското интернет пространство. Той беше онлайн в Деня на светите братя Кирил и Методий – 11 май. Амбицията ни беше да насочим общественото внимание към образованието, защото дълбоко вярваме, че именно то е базата за развитие и просперитет.

Днес Академика е влиятелна медия, която създаде собствени инициативи, радващи се на широка обществена подкрепа. Всички са чували за „Бъди грамотен“, а Зелената олимпиада и едновременното рецитиране на „Аз съм българче“ всяка година дават своя принос за изграждането на стойностни личности.

Вярваме, че със своята работа допринасяме за това в обществото да се поддържа буден интересът към образованието, да се дискутира качеството на учебниците, да се поощрява ученето през целия живот и на практика да се прави нещо, за да знаят повече не само учениците, но и зрелите хора. Нашият девиз „Научете повече“ ще ни води и занапред.

Хиляди учители и родители са наши приятели и ни подкрепят. Подкрепят ни и тези, за които образованието е ценност. Искрено благодарим на всички наши приятели, на всички, с които споделяме общи цели и на хората, които отделят от времето си, за да ни има.

Честит празник!

Подкрепете ни

Сподели   Facebook  Twitter  Google+

Още по темата