1-ви юни
[gallery columns="4"]
700 ученици от СОУ"Свети Паисий Хилендарски" - град Дупница, се включиха в едновременното рецитиране на "Аз съм българче" на 1-ви юни.
Така те станаха част от мащабната инициатива на Академика ...
За трета поредна година[gallery columns="4"]
участва в уникалната инициатива на Образователният портал Академика БГ.
Броят на децата, които едновременно рецитираха стихотворението на Иван Вазов "Аз съм българче", е около 180.
Инициативата се осъществи ...
100 деца от ОДЗ "ЗОРА" - гр. Червен бряг, ул. "Християнска" 31, рецитираха "Аз съм българче" на 1-ви юни. Така те станаха част от мащабната инициатива, която Образователният портал Академика ...
180 деца от[gallery columns="4"]
, се включиха в едновременното рецитиране на "Аз съм българче".
Така те станаха част от националната инициатива на Академика БГ.
С "Аз съм българче" четвъртокласниците от ОУ "Максим Горки"- град Левски огласиха Планетариума в град Смолян. Там те бяха на екскурзия, но въпреки това се включиха в инициативата на Образователния ...
Българското училище „Св.Иван Рилски" в Мостолес,Мадрид,Испания, се включи в поредното рецитиране на "Аз съм българче". Информацията и снимката ни изпрати г-жа Антоанета Мишева.
Тя ни изпрати и едно стихотворение, написано за ...
На 1-ви юни – Деня на детето, учениците от НУ”Яне Сандански”, гр. Разлог за трета поредна година се присъединиха към инициативата за едновременно рецитиране на любимото детско стихотворение „Аз съм ...
В същински празник за деца, учители и родители се превърна родолюбивата инциатива на Образователен портал АКАДЕМИКА БГ за едновременно рицитиране на стихотворението „ Аз съм българче”. ОУ „ Васил Априлов” ...
На 1-ви юни в едновременното рецитиране на стихотворението "Аз съм българче" се вкрючиха и децата от Първо ОУ "Васил Левски" гр. Вълчедръм, обл. Монтана.
Информацията и снимките изпрати г-жа Камелия Риджолска, ...
50 деца - самодейци от "Народно читалище "Братолюбие - 1884", гр. Любимец, общ. Любимец, обл. Хасково, рецитираха с Академика БГ.
На 1-ви юни те се включиха в мащабната общонационална инициатива "Аз ...
С голямо желание децата от ЦДГ "Славянка"- филиал с. Нова Черна, общ. Тутракан, обл. Силистра, взеха участие в инициативата на Академика БГ. На 1-ви юни те се включиха в едновременното ...
80 деца от СОУ "Пейо Яворов" - град Чирпан, се присъединиха към инициативата на Академика БГ. Те рецитираха заедно с хиляди свои връстници "Аз съм българче" на 1-ви юни.
63-ма участници ...
ОДЗ "Първи юни" в гр. Белослав се включи в рецитирането на "Аз съм българче". Инициативата на Академика БГ се проведе сутринта на 1-ви юни 2013 г.
Точно в 10:00 ч. деца ...
ОУ "Свети Паисий Хилендарски" с. Търничени ,общ. Павел баня за трета поредна година участва в масовото рецитиране на стихотворението "Аз съм българче" .
В инициативата на Академика БГ се включиха 80 ...
48 деца от І до ІV клас от Основно училище „Христо Ботев” – с.Ореш, Свищовска община, се включиха в рецитирането на стихотворението „Аз съм българче” на 01.06.2013г.
Информацията изпрати г-жа Маргарита ...
На 1.06.2013 г. от 10 часа 32 деца от ОУ "Братя Миладинови", село Черна, област Добрич, взеха участие в едновременното рецитиране на стихотворението „Аз съм българче”.
Децата и учителите от училището се включват за ...
Деца, учители и родители от Елена се включиха тази година в едновременното рецитиране на "Аз съм българче".
СОУ "Иван Н.Момчилов", гр. Елена, участва с 400 ученика, 50 родители и 50 учители.
Информацията ...