1-ви юни

700 деца от СОУ“Св. Паисий Хилендарски“- Дупница, се включиха в рецитирането на 1-ви юни

700 деца от СОУ“Св. Паисий Хилендарски“- Дупница, се включиха в рецитирането на 1-ви юни

[gallery columns="4"] 700 ученици от СОУ"Свети Паисий Хилендарски" - град Дупница, се включиха в едновременното рецитиране на "Аз съм българче" на 1-ви юни. Така те станаха част от мащабната инициатива на Академика ...
180 деца от ОДЗ „Първи юни“ – Белослав, рецитираха Вазов с Академика БГ

180 деца от ОДЗ „Първи юни“ – Белослав, рецитираха Вазов с Академика БГ

За трета поредна година[gallery columns="4"] участва в уникалната инициатива на Образователният портал Академика БГ. Броят на децата, които едновременно рецитираха стихотворението на Иван Вазов "Аз съм българче", е около 180. Инициативата се осъществи ...
100 деца от ОДЗ „Зора“ в Червен бряг рецитираха „Аз съм българче“

100 деца от ОДЗ „Зора“ в Червен бряг рецитираха „Аз съм българче“

100 деца от ОДЗ "ЗОРА" - гр. Червен бряг, ул. "Християнска" 31, рецитираха "Аз съм българче" на 1-ви юни. Така те станаха част от мащабната инициатива, която Образователният портал Академика ...
Малчугани от Плевен се включиха в „Аз съм българче“

Малчугани от Плевен се включиха в „Аз съм българче“

180 деца от[gallery columns="4"] , се включиха в едновременното рецитиране на "Аз съм българче". Така те станаха част от националната инициатива на Академика БГ.
Деца от гр. Левски рецитираха Вазов в Смолянския Планетариум

Деца от гр. Левски рецитираха Вазов в Смолянския Планетариум

С "Аз съм българче" четвъртокласниците от ОУ "Максим Горки"- град Левски огласиха Планетариума в град Смолян. Там те бяха на екскурзия, но въпреки това се включиха в инициативата на Образователния ...
Децата от Мостолес, Испания, се включиха в „Аз съм българче“

Децата от Мостолес, Испания, се включиха в „Аз съм българче“

Българското училище „Св.Иван Рилски" в Мостолес,Мадрид,Испания, се включи в поредното рецитиране на "Аз съм българче". Информацията и снимката ни изпрати г-жа Антоанета Мишева. Тя ни изпрати и едно стихотворение, написано за ...
Децата от Разлог рецитираха „АЗ съм българче“ на 1-ви юни за трета година

Децата от Разлог рецитираха „АЗ съм българче“ на 1-ви юни за трета година

На 1-ви юни – Деня на детето, учениците от НУ”Яне Сандански”, гр. Разлог за трета поредна година се присъединиха към инициативата за едновременно рецитиране на любимото детско стихотворение „Аз съм ...
Априловци празнуваха 1-ви юни с „ Аз съм българче”

Априловци празнуваха 1-ви юни с „ Аз съм българче”

В същински празник за деца, учители и родители се превърна родолюбивата инциатива на Образователен портал  АКАДЕМИКА БГ за едновременно рицитиране на стихотворението „ Аз съм българче”. ОУ „ Васил Априлов” ...
Вазов отекна и във Вълчедръм

Вазов отекна и във Вълчедръм

На 1-ви юни в едновременното рецитиране на стихотворението "Аз съм българче"  се вкрючиха и децата от Първо ОУ "Васил Левски" гр. Вълчедръм, обл. Монтана. Информацията и снимките изпрати г-жа Камелия  Риджолска, ...
Деца-самодейци от Любимец рецитираха заедно с Академика БГ

Деца-самодейци от Любимец рецитираха заедно с Академика БГ

50 деца - самодейци от "Народно читалище "Братолюбие - 1884", гр. Любимец, общ. Любимец, обл. Хасково, рецитираха с Академика БГ. На 1-ви юни те се включиха в мащабната общонационална инициатива "Аз ...
И ЦДГ „Славянка“ в Нова Черна рецитира Вазов

И ЦДГ „Славянка“ в Нова Черна рецитира Вазов

С голямо желание децата от ЦДГ "Славянка"- филиал с. Нова Черна, общ. Тутракан, обл. Силистра, взеха участие в инициативата на Академика БГ. На 1-ви юни те се включиха в едновременното ...
80 деца от Чирпан рецитираха с Академика БГ

80 деца от Чирпан рецитираха с Академика БГ

80 деца от СОУ "Пейо Яворов" - град Чирпан, се присъединиха към инициативата на Академика БГ. Те рецитираха заедно с хиляди свои връстници "Аз съм българче" на 1-ви юни. 63-ма участници ...
И ОДЗ  „Първи юни“  в гр. Белослав се включи в рецитирането

И ОДЗ „Първи юни“ в гр. Белослав се включи в рецитирането

ОДЗ  "Първи юни"  в гр. Белослав се включи в рецитирането на "Аз съм българче". Инициативата на Академика БГ се проведе сутринта на 1-ви юни 2013 г. Точно в 10:00 ч. деца ...
ОУ „Св. Паисий Хилендарски“,с. Търничени, рецитира „Аз съм българче“ за трети път

ОУ „Св. Паисий Хилендарски“,с. Търничени, рецитира „Аз съм българче“ за трети път

ОУ "Свети Паисий Хилендарски" с. Търничени ,общ. Павел баня за трета поредна година участва в масовото рецитиране на стихотворението "Аз съм българче" . В инициативата на Академика БГ се включиха 80 ...
Децата от с. Ореш рецитираха Вазов на 1-ви юни

Децата от с. Ореш рецитираха Вазов на 1-ви юни

48 деца от І до ІV клас  от Основно училище „Христо Ботев” – с.Ореш, Свищовска община, се включиха в рецитирането на стихотворението „Аз съм българче” на 01.06.2013г. Информацията изпрати г-жа Маргарита ...
Вазов звуча и в село Черна, Добричко

Вазов звуча и в село Черна, Добричко

На 1.06.2013 г. от 10 часа 32 деца от ОУ "Братя Миладинови", село Черна, област Добрич, взеха участие в едновременното рецитиране на стихотворението „Аз съм българче”. Децата и учителите от училището се включват за ...
Деца, учители и родители рецитираха заедно „Аз съм българче“ в Елена

Деца, учители и родители рецитираха заедно „Аз съм българче“ в Елена

Деца, учители и родители от Елена се включиха тази година в едновременното рецитиране на "Аз съм българче". СОУ "Иван Н.Момчилов", гр. Елена, участва с 400 ученика, 50 родители и 50 учители. Информацията ...
Страница 3 от 41234