1-ви юни
190 деца, 250 родители и 30 души екип при Целодневна детска градина "Биляна" в гр. Ямбол рецитираха "Аз съм българче" заедно.
Така те се присъединиха към инициативата на Академика БГ, която ...
Учениците от ІІ "а" клас на ІІІ ОУ "Братя Миладинови" от град Гоце Делчев точно 10.00 часа рецитираха стихотворението на Иван Вазов "Аз съм българче".
Под ръководството на учителките си Емилия ...
700 ученици от СОУ "Св.Паисий Хилендарски"-град Дупница, рецитираха на Първи юни Вазовото стихотворение"Аз съм българче".
Те участват в инициативата за трета поредна година.
200 деца от Община Червен бряг, област Плевен, се включиха в инициативата на Академика БГ за едновременно рецитиране на "Аз съм българче" на 1-ви юни.
Информацията е на г-жа Ралица Стоянова, ...
С удоволствие учителите и учениците от ОУ "Евлоги Георгиев" гр. Дупница подкрепяме инициативата за масово рецитиране на Вазовото стихотворение “Аз съм българче” .
Рецитирането започна на 01.06.2013 г. от 10.00 ч. ...
25 деца от Средно общообразователно училище "Любен Каравелов", град Добрич, се включиха в едновременното рецитиране на "Аз съм българче". Те бяха от Втори А клас и Втори Б клас. Информацията ...
50 деца от Основно училище "Св.св. Кирил и Методий" с. Габровница, област Монтана, участваха в масовото рецитиране на стихотворението "Аз съм българче".
Те бяха подготвени от своята учителка Росица Александрова.
Така децата ...
Целодневна детска градина "Братя Грим" в град Шумен участва в инициативата на Академика БГ на 1-ви юни. Децата с голямо желание рецитираха Вазовото стихотворение "Аз съм българче".
В инициативата се включиха ...
И ние ще рецитираме любимото ни стихотворение "Аз съм българче", съобщиха от Второ основно училище "Димитър Благоев", гр. Благоевград. Там над 50 деца участваха в националната инициатива на Академика БГ.
Информацията ...
60 деца от ОУ "Отец Паисий", с.Писарево, общ. Горна Оряховица, обл. В. Търново, рецитираха в празничното утро на 1-ви юни "Аз съм българче". Това съобщи за Академика БГ директорът на ...
Сред най-ентусиазираните участници в националната инициатива за едновременно рецитиране на "Аз съм българче" бяха децата от село Пчелник.
За трета поредна година учениците от ОУ "Христо Ботев" се включиха в инициативата ...
В деня на детето, 1-ви юни, ученици и учители от СОУ "Константин Константинов" гр. Сливен се включиха с желание в инициативата на Академика БГ и в две зали рецитираха стихотворението ...
25 души от Клуб "Приятели на библиотеката" при читалищна библиотека в с. Нова Черна, общ. Тутракан, обл. Силистра, се включиха в инициативата на Академика БГ.
Те рецитираха "Аз съм българче" на ...
Учениците от СОУ "Христо Ботев", град Девин за трета поредна година в 10.00 часа рецитираха "Аз съм българче". Рецитираха 400 ученика под ръководството на помощник директора Димитра Шалева.
Информацията е на ...
40 деца от ЦДГ "Славянка" се включиха в инициативата на Образователният портал Академика БГ за едновременното рецитиране на „Аз съм българче" на 01.06.2013г. в 10.00 ч.
Събитието се състоя в гр. Тутракан, в ...
СОУ "Христо Ботев", гр. Павел баня, обл. Стара Загора се включи в инициативата за рецитиране на "Аз съм българче" на 1 юни от 10:00 ч.
100 ученици рецитираха заедно в двора ...